Колеги, на дисплея на климатроника на една колица се изписва "Er73". Явно това е съобщение за грешка, но ако може някой да ми каже за какво става дума ? Иначе климатроника не се включва изобщо, а при подаване на контакт започва да се чува едно прицъкване от мястото под жабката (или някъде там...).
Известие
Collapse
No announcement yet.
Грешка на климатроника
Collapse
X
-
Re: Грешка на климатроника
Първоначално публикувано от Alfa UserКолеги, на дисплея на климатроника на една колица се изписва "Er73". Явно това е съобщение за грешка, но ако може някой да ми каже за какво става дума ? Иначе климатроника не се включва изобщо, а при подаване на контакт започва да се чува едно прицъкване от мястото под жабката (или някъде там...).
плафоните в купето светят ли?
ако не погледнете бушона им, защото освен за плафоните този бушон поне при мен де е и за парнотоALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
ALFA ROMEO 33 1.5 TI
-
Re: Грешка на климатроника
Първоначално публикувано от Alfa UserКолеги, на дисплея на климатроника на една колица се изписва "Er73". Явно това е съобщение за грешка, но ако може някой да ми каже за какво става дума ? Иначе климатроника не се включва изобщо, а при подаване на контакт започва да се чува едно прицъкване от мястото под жабката (или някъде там...).Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 1995 129 hp
Comment
-
Плафоните си светят. А колата не е моя и нямаше време за експерименти. Просто ми се иска ако някой се е сблъсквал с подобно нещо, да сподели каква може да е причината.
Последна информация - грешката на климатроника е "Er 3" ... някой да си има идея какво е това ?
Comment
-
На дисплея на климатика изписва грешка при много положения,когато има изгорял датчик за външна/вътрешна темп. и разни други неща по климатика.
Някъде във форума имаше как се прави тест на климат. и грешките какво означават.Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
Comment